Så möter vi 00-talisterna

Admin bar avatar
Betyg
995.00 kr

I den här kursen tittar vi närmare på den sociala generationen – de 2,4 miljoner svenska 00-talister som vuxit upp i en helt digital värld, till stor del utan stränga hierarkier och klassiska normer. Du som har intresse av att hålla dig uppdaterad om vad som händer på arbetsmarknaden – oavsett om du är chef, rekryterare eller kollega – får i den här kursen större inblick i framtidens medarbetare. Varför blev generationen som den blev? Vad skiljer dem från andra? Och hur ska vi möta dem, i livet och på arbetsplatsen?

“Jag vågar påstå att det här, att föra samman två generationer med helt olika erfarenheter, är en av arbetsmarknadens största utmaningar under de kommande åren”, säger kursledaren Johannes Gustavsson, som till vardags är rådgivare inom digital kommunikation och författare till boken Uppfödd på nätet – Lär känna den sociala generationen.

I totalt åtta kapitel får vi följa med på en resa genom digitaliseringens mer outforskade marker. Texter, forskning, statistik, ljudklipp och trendspaningar varvas med reflektionsuppgifter och landar i en kunskapskontroll som ger dig ett kursintyg.

Allt för att ge en så bra bild som möjligt av en generation som inte har några självupplevda minnen från ett liv före nätet!

Syftet med den här kursen är att ge dig som deltagare full koll på vad som lockar den sociala generationen – allt från förväntningar på löner och arbetsuppgifter till tjusningen med TikTok och Snapchat. Målet är att ge dig förutsättningarna som du behöver för att kunna förstå och möta med en generation som på många sätt är unika i sitt slag.

Välkommen till 00-talisternas värld!

Kursen vänder sig främst till dig som är chef, företagsledare, rekryterare eller jobbar inom HR, men passar även bra för för dig som är allmänt nyfiken på framtidens arbetskraft. Omfattningen är 1 heldag. Priset per deltagare är 995 :- (inkl moms för privatpersoner, exkl moms för företag). Betalning kan ske med PayPal (betalkort). Företag kan beställa kursen för ett flertal deltagare och erhålla faktura. Beställning görs till carina@protalent.se. Behörighet och inloggning till kursen mailas till deltagarna.

Kursfunktioner

  • Kapitel 34
  • Frågor 1
  • Längd 6 timmar
  • Nivå Alla nivåer
  • Språk svensk
  • Deltagare 1
  • Certifikat Själv
Johannes Gustavsson är rådgivare inom digital kommunikation och författare till boken Uppfödd på nätet – Lär känna den sociala generationen.

Omdömen

Genomsnittligt betyg

0
0 betyg

Detaljerat betyg

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
995.00 kr
sv_SESwedish
sv_SESwedish